Skip to main content

Запознајте се со Вашиот нов HYLA EST систем

HYLA EST separator technology

Системот за филтрирање на HYLA EST има уникатен, меѓународен патент заштитен сепаратор на технологијата. Ова генијално технолошко решение е инспирирано од фасцинантен природен феномен - гејзер - и ова е суштината на HYLA EST системот за филтрирање. Со влегувањето на воздухот и правот во системот HYLA, сепараторот создава влезната млазница - HYLA гејзерот. Ефектот на гејзерот овозможува оптимална филтрација и темелно чистење на воздухот го враќа за чистење во вашиот дом. Исклучително квалитетни материјали се користат во производството на HYLA систем. Методите кои се применуваат во производството (сертификат за квалитет ISO 9001) гарантираат долг животен век и сигурност на нашите производи. HYLA е во согласност со сите светски признати стандарди за квалитет, како што се: SIQ, SEV, UL, CSA, KC, CCC, EAC и ENEC.

За повеќе информации за HYLA гаранцијата, ве молиме контактирајте го вашиот HYLA дилер или посетете ја нашата веб страница на: www.hyla.com